WordPressAdobe XDJavaScriptHTML/CSS

Kooperativt lärande

Av Simon Persson
Picture of the author
Publicerad
Ramverk
Divi
Typ
Webbshop
CMS
Wordpress
an image of klutbildning.com first page
an image of klutbildning.com first page
image alt text
image alt text

Din digitala plattform för att upptäcka och omfamna en ny era av pedagogik. Webbsidan och webbshopen är skapade med passion och expertis för att ge dig tillgång till en omfattande resursbank för kooperativt lärande.

Genom att kombinera användarvänlighet med estetiskt tilltalande design, skapades webbsidas med fokus på att erbjuda en inspirerande och informativ upplevelse. Genom att använda WordPress som vår plattform och implementera Divi-ramverket har vi byggt en dynamisk webbplats som är lätt att navigera och engagerar besökarna på ett meningsfullt sätt.

För att stödja och främja tillväxten av kooperativt lärande har vi också integrerat en webbshop med ett brett utbud av resurser och material. Genom att använda SEO-plugins har vi optimerat sidan för att göra dessa resurser lättillgängliga och synliga för lärare och pedagoger över hela världen.

Simon har gjort ett utmärkt arbete med att skapa en webbplats för kooperativt lärande som inte bara är lätt att uppdatera och underhålla, utan också väl optimerad för sökmotorer. Jag känner mig trygg med att vår webbplats kommer att fortsätta att locka besökare och hjälpa oss att nå våra mål inom utbildningsområdet.

Besök Kooperativt lärande ➝ (Öppnas i ny flik.)

Håll dig uppdaterad!

Vill du bli ett proffs på webben?
Nytt inlägg varje vecka för dig som vill veta mer om webbutveckling och dess hemligheter.