my image

SIMON PERSSON

Är du redo

för att skapa magi tillsammans?

Kontakta mig ➝

Jag diggar

Back-End

Node.js
Hypertext PP
HTML5

Front-End & UI/UX Design

JavaScript
React
CSS
Node.js
Adobe Xd
Illustrator

CMS

Wordpress
Umbraco
Drupal
01. Kort om mig

Med över sex års erfarenhet inom webbutveckling har jag etablerat mig som en mångsidig expert inom branschen. Genom att ha arbetat med flera webbyråer har jag förfinat min kompetens och behärskar en rad olika programmeringsspråk för att skriva effektiv kod.

Utöver tekniska färdigheter i webbutveckling, har jag även gedigen erfarenhet av olika Content Management Systems (CMS), så som Wordpress. Specialiserar mig inom UI och UX design, vilket gör mig till en värdefull tillgång för att skapa användarvänliga och estetiskt tilltalande webbplatser och applikationer.

02. Effektiv projektledning

När det kommer till att hantera projekt, har jag en strukturerad och målinriktad strategi. Med min erfarenhet inom webbutveckling och design, vet jag vikten av att planera noggrant, kommunicera tydligt och hålla sig flexibel för att möta förändrade behov och deadlines.

Varje steg i processen är noggrant genomtänkt och utfört med precision. Dessutom är jag en samarbetsvillig lagspelare som värdesätter öppen kommunikation och feedback för att säkerställa att varje projekt når sina mål och levererar över förväntningarna.

03. Intressen

Trots min passion för webbutveckling och design, finner jag en hälsosam balans genom mitt engagemang i sportvärlden. Padel är inte bara en hobby för mig, det är också en passion som ger mig möjlighet att utmana mig själv både fysiskt och mentalt på banan.

Jobb

Blinka Blå
Webbutvecklare CMS
2015-1019

Capace Media
Webbutvecklare Wordpress
2019-2021

Frilans
Webbutveckling, grafisk design, seo och mer
2021 - nuvarande

Utbildning

Dalarnas högskola
Webbutveckling
2013-2015

Malmö Yrkeshögskola
Content Manager
2019-2020